Webdesign als (heldere) communicatie van een boodschap.

Een boodschap die moet leiden tot een actie waarbij de actiehet uiteindelijke doel van de website moet ondersteunen.

Het ontwerp van uw website.

Onderzoek wijst uit dat “de klant” (zowel zakelijk als particulier) sterk behoefte heeft aan bevestiging van begrippen als ‘kwaliteit’, ‘service’ en ‘betrouwbaarheid’.
Macbook

Design is cruciaal voor de bedrijfsstrategie.

Het maken van sterke ontwerpen begint met een heldere briefing waarin het doel vertaald wordt naar het juiste gevoel. Iedere uiting moet uw imago versterken, of het nu een visitekaartje is of een website. iNetSolutions ontwikkelt compleet nieuwe webdesigns of vertaalt een bestaande vormgeving naar een passend webdesign welke aansluit bij uw bedrijfsstrategie.

Webdesign in 3 simpele stappen.

Om uw klant en doelgroep duidelijk te maken dat juist ú de juiste partner voor hen bent is het van belang dat uw bedrijf een solide en consistente uitstraling heeft. De website en het design van de website kunnen hierbij in sterke mate bijdragen.
Macbook
1.

Inventarisatie.

We inventariseren samen met u uw huisstijl, het doel van de website en de marketing strategie.

2.

Webdesign.

Met de informatie verkregen uit stap 1 gaan we over tot het daadwerkelijke webdesignen.

3.

Implementatie.

Na samenspraak en goedkeuring op het webdesign gaan we het design uitrollen op de gekozen techniek.

Responsive webdesign.

Inmiddels maakt 60% van de internetbezoekers gebruik van een mobiele telefoon of tablet om websites te bezoeken. Een grote groep die eigenlijk niet gemist mag worden. Om de gebruikservaring op al deze mobiele apparaten optimaal te houden, is het nodig uw website responsive te maken zodat deze op alle devices goed wordt weergeven.

Een CMS moet het doel van het design ondersteunen.

De keuze van een CMS pakket moet het daadwerkelijke doel van de website ondersteunen. Wij laten onze creative ideeën niet beperken door de beperkingen die een standaard CMS met zich mee kan brengen. Wanneer nodig maakt onze development afdeling een volledig CMS op maat zodat elk creatief idee uitgevoerd kan worden. Het doel van de website staat centraal, niet de techniek.

Up to date content is key.

Naar gelang u wenst / het noodzakelijk is, kunt het beheer van uw website uitbesteden (wij doen het graag voor u), of zelf doen. Met een Content Management System (CMS) is het wijzigen van uw website in ieder geval zéér eenvoudig. U kunt teksten en plaatjes op pagina's wijzigen en grafieken en tabellen invoegen. Het beheer van uw website verloopt hiermee op efficiënte en logische wijze.
Macbook

Naast webdesign doen wij ook Development en Visueel.

Ga naar Development Ga naar Visueel